Lidhje

Zbutja e nivelit të varfërisë në Pukë


Megjithë pasuritë e shumta natyrore, zona malore në Veri të Shqipërisë vazhdon të përballet me nivel të lartë të varfërisë dhe papunësisë. Specialistet pohojnë se ruajtja dhe frytëzimi i pasurive natyrore krijojnë ndihmojnë për zbutjen e varfërisë në këtë zonë.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, sjell përvojën e Shoqatës “Agropuka” dhe Qendrës “At Mhill Troshani” ne fshatin Kçirë rreth shfrytëzimit të vlerave natyrore në shërbim të përmirësimit të ekonomive familjare në zonat malore.

XS
SM
MD
LG