Lidhje

Kosovë, shqetësime mbi cilësinë e arsimit


Shqetësime për cilësinë e arsimit në Kosovë
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:28 0:00

Programi për vlerësimin ndërkombëtar të nxënësve, e ka radhitur Kosovën në vendin e 68 nga 70 vende të përfshira në vlerësimin e njohurive të nxënësve në lexim, matematikë dhe shkencë. Raporti ka ngritur shqetësimin e njohësve të fushës së arsimit të cilët thonë se mungesa e llogaridhënies dhe e mësimdhënësve të kualifikuar ka bërë që Kosova të radhitet kaq poshtë me cilësinë e arsimit.

Shqetësime për cilësinë e arsimit në Kosovë
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:28 0:00

XS
SM
MD
LG