Lidhje

Cilësia e dobët e ajrit në Prishtinë


Ekspertë dhe pjestarë të shoqërisë civile kanë ngritur shqetësimet e tyre për shkallën e ultë të cilësisë së ajrit në Prishtinë dhe shkallën e lartë të ndotjes së mjedisit në përgjithësi. Ata bëjnë thirrje që kjo çështje të trajtohet me emergjencë për shkak të pasojave që mund të ketë për shëndetin e qytetarëve. Nga Prishtina njofton korrespondentja jonë Edlira Bllaca:

XS
SM
MD
LG