Lidhje

A mendoni se zgjedhjet e 8 majit në Shqipëri do të plotësojnë standartet demokratike?


Kjo është një anketë joshkencore dhe pasqyron opinionet e personave që janë përgjigjur

Kjo anketë është mbyllur

XS
SM
MD
LG