Lidhje

USAID në ndihmë të qeverisjes vendore

  • Raimond Kola

Agjensia Amerikane për Zhvillimin Ndërkombëtar USAID po e mbështet qeverisjen vendore në Shqipëri për të rritur transparencën dhe shtuar marëdhëniet me qytetarët. Në bashkinë e Sarandës në jug të Shqipërisë u përurua sot zyra e shërbimeve me një ndalesë.

Drejtoresha e USAID në Shqiperi, Katherine Jonson i nxiti banorët të kërkonin dhe të merrnin shërbime në strukturat e reja vendore që po ngrihen me mbështetjen e qeverisë amerikane.

XS
SM
MD
LG