Lidhje

Avokati i Popullit mbi e Vetting-un


Në Tiranë, Avokati i Popullit njoftoi shtyrjen edhe 1 javë të afatit për plotësimin e dokumentave nga ana e kandidatëve për komisionet e përzgjedhjes së gjyqtarëve dhe prokurorëve. Totozani tha se procesi është ligjor, i saktë dhe i besueshëm.

XS
SM
MD
LG