Lidhje

Kosovë, prokuroria dhe lufta kundër korrupsionit


Në Kosovë, Prokuroria e Shtetit tha të enjten se ka zgjidhur më shumë lëndë që kanë të bëjnë me korrupsionin dhe krimet ekonomike, ndërsa organizatat e shoqërisë civile thonë se prirja ende mbetet e ulët.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG