Lidhje

Kosovë: Partitë politike, deklaratë të përbashkët për zgjedhjet

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, subjektet politike të përfshira në zgjedhjet e 11 qershorit nënshkruan sot një deklaratë të përbashkët lidhur me kodin e mirësjelljes për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor. Partitë zotohen që të angazhohen për një fushatë të drejtë dhe për pranimin e rezultateve të zgjedhjeve.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG