Lidhje

Kosova në ditët e fundit të fushatës për zgjedhjet e së dielës


Në Kosovë, vëzhguesit e Bashkimit Evropian për zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit u bënë thirrje të gjitha partive politike që të refuzojnë fuqimisht të gjitha format e frikësimit, dhunës dhe trysnisë. Komentet e vëzhguesve evropian pasuan disa incidente të vogla në fushata zgjedhore por edhe shoqërimin në stacionin e policisë të Aleksandër Jabllanoviç udhëheqës i Partisë së Serbëve të Kosovës, i cili ishte përfshirë në një zënkë ndërmjet simpatizanatëve të subjekteve të ndryshme politike serbe. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG