Lidhje

Kosovë: Drejtësi për viktimat e përdhunimeve


Në Kosovë, 18 vjet pas përfundimit të luftës ende mbetet e hapur çështja e përdhunimeve të kryera nga forcat serbe. Në ditën ndërkombëtare për eliminimin e dhunës seksuale në konflikte, u bë thirrje për njohjen sa më të shpejtë të statusit të këtyre viktimave, përkujdesjen ndaj kësaj kategorie dhe që t'i jepet fund heshtjes dhe stigmatizimit të tyre. Nga Prishtina njofton korrespondentja jonë, Edlira Bllaca

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG