Lidhje

Shëndeti mendor në Shqipëri


Bashkë me ndërgjegjësimin në rritje mbi rreziqet e shëndetit mendor, në Shqipëri sa vjen e rritet numri i personave të diagnostikuar me këto sëmundje, ku kryesisht mbizotërojnë stresi, depresioni dhe trauma.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG