Lidhje

Kosova, Serbia dhe perceptimi për procesin e normalizimit


Në Prishtinë, Instituti Demokratik i Kosovës ka publikuar një studim sipas të cilit, shqiptarët dhe serbët e kuptojnë krejt ndryshe procesin e normalizimit të marrëdhënieve mes të dy vendeve.

XS
SM
MD
LG