Lidhje

Media Arkivi

NATO e përkushtuar për sigurinë e Ballkanit


Në Kosovë, zyrtarë të NATO-s thanë se do të vazhdojnë të ruajnë praninë dhe angazhimin për të siguruar qëndrueshmërinë dhe sigurinë e Ballkanit Perëndimor.

XS
SM
MD
LG