Lidhje

Tiranë: “Save the Children” nxjerr studim mbi problemet e fëmijëve


Organizata “Save the Children” publikoi sot studimin “Zëri i të Rinjve në Shqipëri” mbi shqetësimet që ata kanë për sot dhe të ardhmen e tyre. Nga studimi doli se afro 58% e fëmijëve kanë parë fëmijë të dhunohen fizikisht, kurse 34% e fëmijëve kanë qenë viktima të bullizmit.

XS
SM
MD
LG