Lidhje

Studim mbi varësinë e medias nga politika në Shqipëri


Në Tiranë, u publikua sot një studim, që zbuloi një varësi të madhe të medias ndaj politikës. Studiuesit Mark Marku dhe Blendi Ceka pohuan në punimin e tyre se për paradoks, është politika ajo që harton axhendën e medias dhe jo e kundërta.

XS
SM
MD
LG