Lidhje

Shqipëri: Konferencë për rolin e ndërkombëtarëve


Në Tiranë, OSBE zhvilloi sot një konferencë mbi rolin e ndërkombëtarëve në demokracinë shqiptare. Studiuesit dhe diplomatët theksuan rëndësinë që ka afrimi i Shqipërisë me Bashkimin Europian dhe reformat, që ajo vetë duhet të kryejë për të forcuar demokracinë dhe institucionet.

XS
SM
MD
LG