Lidhje

Maqedoni: Projekt për mbrojtjen e gruas në hapësira publike


Shoqata që merren me të drejtat e grave po diskutojnë në Shkup mbi mundësitë e krijimit të kushteve për shmagien e frikës, sulmeve dhe ngacmimit të grave në rrugë dhe në hapësira publike.

XS
SM
MD
LG