Lidhje

Kosovë, kremtohen Krishtlindjet ortodokse

  • Leonat Shehu

Krishtlindjet ortodokse u kremtuan edhe në kishat e manastiret e Kosovës, ndërsa liturgjia kryesore është shërbyer në manastirin mesjetar të Graçanicës, afër Prishtinës. Përfaqësuesit më të lartë të Kosovës kanë përgëzuar besimtarët e komunitetit serb duke bërë thirrje për ruajtjen e tolerancës etnike e fetare dhe punë të përbashkët të të gjithë qytetarëve të Kosovës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG