Lidhje

Përmbytjet e Nënshkodrës

Në zonën e Nënshkodrës janë përmbytur rreth 1000 hektarë tokë bujqësore për shkak të prurjeve të mëdha të lumejve dhe shkarkimeve të detyruara të Hidrocentralit Vau Dejës. Në ndihmë të banorëve kanë shkuar forca dhe mjete të ushtrisë, të cilat, për momentin, po përdorin mjetet e rënda për transportin e banorëve. Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë mohoi sot që përmbytjet të jenë shkaktuar nga shkarkimet e hidrocentraleve, ndërkohë që Bashkia e Shkodrës kërkoi shpalljen e situatës së emergjencës në zonat e përmbytur

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG