Lidhje

Padrejtësitë në shqiptimin e dënimeve dhe ndërhyrjet e politikës në drejtësi në Kosovë


Padrejtësitë në shqiptimin e dënimeve dhe ndërhyrjet e politikës në drejtësi në Kosovë
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:14 0:00

Në Kosovë, raportet e organizatave që mbikëqyrin sistemin e drejtesisë flasin për shkallë ende të ultë të besimit të qytetarëve në këtë sistem. Sipas tyre kjo është pasqyrim, pos tjerash, i mos efikasitetit në luftimin e korrupsionit dhe dënimeve të ulta të personave të gjykuar për raste të tilla.

XS
SM
MD
LG