Lidhje

Opozita në protesta në qendër të Tiranës

Përkrahësit e PD dolën para kryeministrisë, në protesta kundër qeverisë. Tymuese dhe qeska me bojë nisën të hidheshin drejt dritareve te ndërtesës që në momentet e para, Ato u pasuan nga shishe të shumta Molotov, jo vetëm drejt portës qendrore të Kryeministrisë por dhe drejt godinës përballë të Parlamentit.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG