Lidhje

Shqetësime të reja për avionët Boeing


Pas rrëzimit dy avionëve Boeing 737 Max dhe pezullimit muajin mars fluturimit për këto tipe avionësh, firma Boeing po përballet me shqetësime reja lidhen me sigurinë, këtë herë me modelin e vjetër njëjtit avion.

Kompania tha se nga inspektimet e aeroplanëve Boeing 737 NG janë zbuluar plasaritje kërkojnë vëmendje menjëhershme.

Administrata Federale e Aviacionit u kërkoi linjave ajrore inspektojnë menjëherë gjithë avionët Boing 737 NG, cilët kanë kryer shumë se 30 mijë fluturime.

Ndërkohë firma Boeing ka një vit fat për përfunduar inspektimin edhe avionëve tjerë kanë kryer pak fluturime.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG