Lidhje

Dita e parë e VItit të Ri në qytete të ndryshme të botës

Megjithë shpërthimin e koronavirusit dhe kufizimet e vendosura në shumë vende, njerëzit vazhduan traditat e tyre duke uruar për një vit të mbarë, me shpresë dhe paqe

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG