Lidhje

Stresi në Amerikë

  • Ardita Simiçia

Amerikanët ndodhen nën një stres përherë e më të madh, sipas një studimi të kohëve të fundit nga Shoqata e Psikologëve amerikanë. Rreth gjysma e personave të përfshirë në studim thonë se gjatë 5 vjetëve të fundit u është shtuar stresi dhe si shkak ata cituan gjendjen financiare, punën dhe ekonominë në përgjithësi. Po ashtu, kontribues në rritjen e stresit janë cilësuar shqetësimet lidhur me gjendjen shëndetësore të familjarëve të moshuar, apo që vuajnë nga sëmundje kronike.

XS
SM
MD
LG