Lidhje

Marrëveshje dypalëshe SHBA-Kosovë

  • Leonat Shehu

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kosova nënshkruan sot një marrëveshje për parandalimin e përhapjes së Armëve të Shkatërrimit në Masë dhe një për programin akademik “Fulbright” të shkëmbimit të studentëve. Ndonëse më subjekte të ndryshme, këto dy marrëveshje i cilësuan si dëshmi e forcimit të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve.

XS
SM
MD
LG