Lidhje

AI nxjerr raportin vjetor

  • Keida Kostreci

Organizata Amnesty International nxjerr pas disa orësh raportin e saj të përvitshëm për të drejtat e njeriut në botë, 2012 që përfshin ngjarjet e vitit 2011. Zëvendës drejtorja e Programit për Evropën dhe Azinë Qendrore në këtë organizatë, Jezerca Tigani i dha një intervistë ekskluzive Zërit të Amerikës ku foli për pjesët e raportit për Shqipërinë dhe Kosovën.

XS
SM
MD
LG