Lidhje

Presidenti Sejdiu: Pala shqiptare po punon për integrimin e Mitrovicës


Qëndrimi zyrtar i Prishtinës për zgjidhjen e problemit të qytetit të ndarë të Mitrovicës, është krijimi i dy njësive të rëndësishme, pjesë e një komune të vetme të Mitrovicës. Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu shprehu sot qëndrimin e përbashkët të grupit negociator të Kosovës, duke thënë se pala shqiptare po punon për integrimin e këtij qyteti, dhe se është rënë dakord brenda këtij grupi për këtë mënyrë të zgjidhjes

XS
SM
MD
LG