Lidhje

Telemjeksia në Ballkan

  • Astrit Lulushi

Mjeku kirurg Rifat Latifi thotë se telemjekësia është një teknologji mjaft e përhapur, por vendet ballkanike duket se nuk po përfitojnë sa duhet prej saj. Doktor Latifi, mjek kirurg në Tuson të shtetit amerikan Arizona dhe autor i disa librave mjekësorë, është edhe drejtor i projektit të telemjekësisë për Ballkanin. Ndiqni intervistën.

XS
SM
MD
LG