Lidhje

Intervistë me kryetarin e komisionit parlamentar të buxhetit për Kosovën


Një grup zyrtarësh nga Kosova ndodhen në Shtetet e Bashkuara për t'u njohur me probleme të administrimit të pushtetit, etikën dhe luftën kundër korrupsionit. Kryetari i Komisionit të parlamentit të Kosovës për buxhetin, Naser Osmani, tha se në Kosovë duhen shtuar përpjekjet për të krijuar mekanizmat e nevojshme për luftën kundër korrupsionit. Zoti Osmani tha se nuk mendon se ka keqpërdorim të buxhetit të parlamentit, por mos respektim të procedurave që kanë të bëjnë me pagesat financiare.
XS
SM
MD
LG