Lidhje

Pjesa e dytë e intervistës me Kryeministrin Çeku: Kritikat e opozitës, janë ndihmesë e rëndësishme për përmirësimin e qeverisjes

  • Linda Karadaku-Ndou

Të martën, në pjesën e parë të intervistës për Zërin e Amerikës, Kryeministri i Kosovës, Agim Çeku, rikonfirmoi qendrimin e Prishtinës se statusi i Kosovës duhet të jetë pavarësia e plotë dhe e pakushtëzuar. Në pjesën e dytë të transmetuar të mërkurën, Kryeministri Çeku ndalet tek problemet e brendshme politike. Kritikat e opozitës, thotë ai, janë ndihmesë e rëndësishme për përmirësimin e qeverisjes, nëse janë konstruktive. Ai thekson se kritikat nuk duhet të kthehen në luftë personale. Kryeministri Çeku thotë se korrupsioni duhet të luftohet me mekanizma konkretë. //az//
XS
SM
MD
LG