Lidhje

SHBA përshëndesin Shqipërinë për zgjedhjen e presidentit të ri


"Shtetet e Bashkuara përshëndesin popullin dhe parlamentin e Shqipërisë për përfundimin me sukses të procesit të zgjedhjes së presidentit të tyre të ri", u shpreh Departamenti amerikan i Shtetit menjëherë pas përfundimit të votimit në parlamentin shqiptar.

Me 85 vota nga 90 të panishëm në sallën e parlamentit të Shqipërisë, kandidati i maxhorancës, Zoti Bamir Topi i Partisë Demokratike, u zhgjodh sot President i Shqipërisë për një mandat 5-vjeçar. Kandidati tjetër, Zoti Neritan Ceka mori 5 vota. //iç//

XS
SM
MD
LG