Lidhje

Ngjarja e Gërdecit: Ku dështoi shteti? Komente të analistëve


Incidenti i së shtunës në Gërdec, ka nxjerrë një pah një sërë problemesh në Shqipëri, që lidhen me mangësitë e shtetit për të siguruar jetën e qytetarëve të vet.

Në shtyp po dalin përditë njoftime dhe akuza për shkelje ligjore, që kanë të bëjnë me kontratat, ligjet e punësimit, apo favorizimet për tendera, që është në thelb të fenomenit të korrupsionit në Shqipëri.

Për të folur për këtë çështje, Zëri i Amerikës" intervistoi në porgramin televiziv "Ditari"dy analistë të shtypit shqiptar: Mero Baze, Drejtor i Gazetës "Tema" dhe Andi Bushati, drejtuesi i emisionit "Zonë e Ndaluar" në TV Klan.

XS
SM
MD
LG