Lidhje

Kosovë: Qeveria kundërshton zgjedhjet serbe në shtetin e vet


Qeveria e Beogradit dhe institucionet vendase dhe ato ndërkombëtare në Kosovë vazhdojnë të mbajnë qëndrime tërësisht të kundërta lidhur me synimet e autoriteteve serbe për organizimin e zgjedhje lokale në zonat e banuara nga komuniteti serb në Kosovë. Qëndrime të ndryshme rreth këtyre zgjedhjeve kanë edhe vetë përfaqësuesit lokalë të serbëve të Kosovës. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë Besim Abazi. //iç//

XS
SM
MD
LG