Lidhje

Shqipëri: Strategjia kombëtare kundër dhunës në familje


Në Shkodër, Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale paraqiti Strategjinë kombëtare të barazisë gjinore dhe dhunës në familje, një strategji e cila po diskutohet në të gjithë vendin. Përfqesues të kësaj Ministrie thanë se niveli i përfaqsimit të grave dhe vajzave është ende shumë i ulët dhe se, megjithë përmasat në rritje të dhunës në familje, ende nuk ka të dhëna të sakta mbi nivelin dhe shtrirjen e kësaj dhune në shoqerinë shqiptare. //iç//

XS
SM
MD
LG