Lidhje

Operacion nënujor çminimi në jug të Shqipërisë


Forcat e Distriktit Detar të Vlorës nisën një operacion për çminimin e zonës nënujore. Gjatë operacionit pritet të pastrohen rreth 40 ton predha dhe municione të mbetura gjatë Luftës së Dytë Botërore. Operacioni synon plazhe të sigurta në prag të sezonit turistik të këtij viti. Korrespondenti ynë Raimond Kola na sjell hollësi për këtë operacion në jug të Shqipërisë. //iç//

XS
SM
MD
LG