Lidhje

Serbët e Kosovës dalin në votime në zgjedhjet e Serbisë


Serbët e Kosovës dolën sot në zgjedhjet parlamentare e lokale të Serbisë me gjithë kundërshtimin e autoriteteve vendase e ndërkombëtare dhe paralajmërimin se rezultatet e tyre do të shpallen të pavlefshme. Zgjedhjet parlamentare të Serbisë edhe në mesin e serbëve të Kosovës shihen si vendimtare për orientimin e politikës serbe.
XS
SM
MD
LG