Lidhje

Universiteti i Tiranës, konferencë për Holokaustin


Universiteti i Tiranës filloi sot një konferencë dyditore ndërkombëtare lidhur me Holokaustin dhe qëndresën që i bëri populli shqiptar gjatë Luftës së Dytë Botërore. Studiues shqiptarë, amerikanë, gjermanë dhe italianë sollën fakte të reja për mbrojtjen dhe strehimin që populli shqiptar u dha hebrejve gjatë përndjekjes naziste.
XS
SM
MD
LG