Lidhje

Shqipëri: Antitrafiku, nga strategjitë tek zbatimi


Në Tiranë, drejtuesit e policisë publikuan sot strategjinë e re të goditjes së trafiqeve humane për dy vitet e ardhshme në një konferencë me donatorët ndërkombëtarë. Diplomatët dhe përfaqësues të donatorëve kërkuan zbatimin e saj sa më parë, sepse Shqipëria është vend burimi dhe tranziti për trafiqet, dhe ka vështirësi të mëdha për të kontrolluar kufijtë apo qarkullimin e njerëzve.

XS
SM
MD
LG