Lidhje

Pashtriku, zona e minuar mes Kosovës dhe Shqipërisë


Pashtriku që ndodhet në kufirin mes Shqipërisë dhe Kosovës, është një nga zonat më të infektuara nga minat, të hedhura nga ushtria serbe gjate periudhës së luftës në Kosovë. Programi shqiptar kundër minave parashikon që kjo zonë kufitare të jetë çminuar përfundimisht deri në vitin 2010.

XS
SM
MD
LG