Lidhje

Kosovë: Mblidhet në Prishtinë Grupi Drejtues Ndërkombëtar për Kosovën


Në Prishtinë do të mblidhet sot Grupi Drejtues Ndërkombëtar për Kosovën, i përbërë nga 15 vende që kanë njohur Pavareësinë e saj, i cili do të mbikëqyrë zbatimin e vendimit për statusin dhe hapat e ardhëshme të institucioneve të Kosovës pas hyrjes në fuqi të kushtetutës më 15 qershor. Në këtë takim pritet të diskutohet edhe për procesin e ristrukturimit të Misionit të Kombeve të Bashkuara dhe kalimin e përgjegjësive nga ky mision tek institucionet e vendit dhe misioni i Bashkimit Evropian.

XS
SM
MD
LG