Lidhje

Kule: Propozimi për emrin e Universitetit të Vlorës, i pavlefshëm


Rektori i Universitetit te Tiranes, dhe president i Rrjetit te Universiteteve Shqipfolese, profesor Dhori Kule, thote se propozimi i Universitetit te Vlores per te hequr emrin e Ismail Qemalit eshte formalisht i pavlefshem. Zoti Kule thote se universitetet nuk kane te tilla kompetenca, aq me teper kur behet fjale per figura themelore te historise se shtetit shqiptar, si Ismail Qemali.

XS
SM
MD
LG