Lidhje

Intervistë me Zana Krasniqin dhe Fadil Berishën


Kosova u përfaqësua për herë të parë si shtet , në konkursin e bukurisë Miss Universi që u zhvillua këtë vit në Vietnam. Pjesmarrja e Miss Kosovës në këtë spektakël, Zana Krasniqi, I kalo caqet e një konkursi bukurie.

Mosnjohja e pavarësisë së Kosovës nga Vietnami, vendi mikpritës i Miss Universit, rrezikoi pjesmarrjen e Zana Krasniqit në këtë konkurs, por falë kembnguljes së fotografit të mirënjohur Fadil Berisha, dhe mbështetjes së organizatorëve të këtij spektakli, Miss Kosova arriti të jetë pjesmarrëse, e madje të renditet ndër 10 vajzat më të bukura të Universit.

XS
SM
MD
LG