Lidhje

Festivali i tetë i xhazit Berklee BeanTown


Në Boston të shtetit amerikan Massachusetts, mbahet këtë muaj festivali i tetë i xhazit, që njihet si Berklee BeanTown Jazz Festival. Festivali do të mbyllet me një shfaqje të jashtëzakonëshme të yjeve të zhanreve xhaz, bluz, latine dhe botërore.

"An Affair To Remember"

Festivali mban emrin e kolegjit të famshëm të muzikës së Bostonit, Berklee, dhe pritet që atë ta ndjekim rreth 70 mijë spektatorë. Amatorët e muzikës kanë rastin të shohin shfaqje nga më shumë se 100 muzikantë në tri skenat e hapura gjatë ditës dhe në mbrëmje në Qendrën e Shfaqjeve Berklee

"Undun"

Festivali më popullor në rrugët e "Beantown-it", hapet më 26 shtator me shfaqje nga Cindy Blackman and Terri Lyne [Lin] Carrington, që janë diplomuar në këtë shkollë muzike.

"Lost Star"

XS
SM
MD
LG