Lidhje

Papunësia, një nga shkaqet e varfërisë në Pukë

  • Pëllumb Sulo
  • Pukë

Presidenti i Shqiperise Bamir Topi do të vizitojë nesër komunën malore të Gomsiqes dhe Bashkinë e Pukës. Presidenti Topi do të marrë pjesë në konferencën kombëtare kushtuar zhvillimit të zonave malore të vendit, konferencë kjo e nxitur nga një grup deputetësh të zonave malore. Megjithë pasuritë e shumta natyrore, zonat malore në veri të Shqipërisë, si Puka, prej shumë vitesh, vazhdojnë të përballen me një nivel të lartë të papunësisë dhe ritme të ulëta të zhvillimit ekonomik.

XS
SM
MD
LG