Lidhje

Shkup, zhvillohet stërvitja ushtarake "Shqiponja e Adriatikut - 2008"


Në Shkup po mbahet stërvitja ushtarake "Shqiponja e Adriatikut - 2008" ku marrin pjesë njësi speciale nga tre vendet e Kartës së Adriatikut: Shqipëria, Maqedonia dhe Kroacia. Në stërvitje do të realizohen një numër operacionesh speciale me shkallë të lartë rrezikshmërie.

XS
SM
MD
LG