Lidhje

Ne Galerine e artit Rozafa me artistet shkodrane


Shkodra eshte e njohur per traditat e pasura ne fushen e arteve figurative. Vitet e fundit, ne kete qytet jane hapur disa galeri arti, me veprat e artisteve te qytetit. Korrepondenti yne Pellumb Sulo ishte ne Galerine e artit Rozafa, ku aktualsiht jane ekspozuar punime te skulptorit Adnan Bushati dhe te piktorit Fatmir Juka.

XS
SM
MD
LG