Lidhje

Hapet shtëpia muze e Nënë Terezës në Shkodër

  • Pëllumb Sulo
  • Shkodër

Me rastin e 5 vjetorit të Lumnimit të Nënë Terezës, në qytetin e Shkodrës u përurua shtëpia muze kushtuar Nënë Terezës, ku familja e saj ka jetuar në vitet 1932-1933. Muzeu u hap nën kujdesin e Zonjës së Parë, Teuta Topi dhe të Unionit të Paqes në Botë.

XS
SM
MD
LG