Lidhje

Kompensimi i pronave, intervistë në Departamentin e Drejtësisë


Departamenti amerikan i Drejtësisë ka ende të hapur programin për kompensimin e shtetasve amerikanë që humbën pronat në valën e konfiskimeve nga qeveria komunsite e Shqipërisë pas Luftës së Dytë Botërore. Kryetari i komisionit për zgjidhjen e problemit të pronave të shtetasve amerikanë në vende të huaja, juristi Mauricio Tamargo, shpjegon për Zërin e Amerikës procesin e kompensimit dhe kushtet që duhet të plotësojnë individët për të përfituar nga ky program. Ndiqni emisionin televiziv “Ditari”, të hënën më 3 nëntor, për një informacion më të hollësishëm.

XS
SM
MD
LG