Lidhje

Papunësia në Kosovë prek kryesisht të rinjtë


Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara dhe institucionet vendase në Kosovë po bëjnë përpjekje për zbutjen e shkallës së papunësisë nëpërmjet programeve për aftësimin e të rinjve për punë. Sipas të dhënave zyrtare, rreth 43 për qind e popullsisë në Kosovë është e papunë, por shifrat duket se janë shumë më të larta. Më shumë se gjysma e të papunëve janë të moshës prej 19 deri në 34 vjeç.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG