Lidhje

Studio Nenshati vazhdon traditën shkodrane të artit të fotografisë


150 vjet më parë, në qytetin e Shkodres u realizua fotografia e pare shqiptare. Qe nga ajo kohe, nje numer forografësh të shquar te ketij qyteti lanë gjurmë në historinë e fotografisë dhe kulturës shqiptare. Artin e fotografisë, ata ja trashëguan fëmijëve te tyre, duke e kthyer në një tradite familjare. Korrepondenti Pellumb Sulo, ishte keto dite ne studion e fotografise Nenshati, ku përgatiti kronikën në vazhdim. //iç//

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG